lenersanpoortman
English  Deutsch  Francais
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact
   Zoek

Openstaande Vacatures

 

-     Hef- en Reachtruck chauffeur plus

-   Medewerker Customer Service

HEF- EN REACHTRUCK CHAUFFEUR PLUS

 

FUNCTIE:

·         Voor het magazijn zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruck chauffeur plus die samen met het team dagelijks orders klaarzet en goederen inneemt.

·         Het magazijn in Dordrecht is verdeeld in diverse afdelingen waar goederen als granen, zaden, kruiden, specerijen, noten, en andere grondstoffen liggen opgeslagen. Het magazijn levert logistieke service aan de interne organisatie. Het magazijn telt een twintig duizend palletplaatsen.

·         Hierbij is efficiëntie en kwaliteit van groot belang. Ieder binnen het team heeft zijn of haar verantwoordelijkheidsgebied. In samenspraak met het team en de planner worden de prioriteiten bepaald en help je elkaar om alle goederenstromen te verwerken. Het systeem is een grote hulp in dit alles, maar om efficiënter te kunnen werken zijn we ook continue op zoek naar verbetermogelijkheden.

·         Het grootste deel van de dag zit je op de reachtruck om pallets te verplaatsen en hou je overzicht over jouw verantwoordelijkheidsgebied.

·         De dagelijkse werkzaamheden zijn: het picken van goederen, controleren of orders compleet zijn, het maken van foto’s bij inkomende en uitgaande vrachten, het begeleiden van chauffeurs, het laden/lossen van pallets, het nemen van monsters en het afstemmen van de prioriteiten. Ook dient er soms gelabeld of overgestapeld te worden.

·         Verder ben jij verantwoordelijk in “jouw” gedeelte van het magazijn voor orde en netheid, het bijhouden van je reachtruck etc.

 

WAT BRENG JE MEE:

·         Je hebt enkele jaren ervaring als hef- en reachtruck chauffeur, bij voorkeur met onze producten.

·         Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal, je kunt met geautomatiseerde systemen werken, je werkt accuraat en neemt de veiligheidsregels in acht.

·         Je hebt organisatietalent en inzicht in de uit te voeren werkzaamheden.

·         Je hebt geen 9 – 5 mentaliteit, hebt een goede lichamelijk conditie en hebt een service verlenende houding.

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE?

·         Een uitdagende baan met eigen verantwoordelijkheid in een bestaand goed draaiend team binnen een bedrijf met mooie producten en diensten en een marktconform salaris.

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan sollicitatie.hdv@groupdepre.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.

 

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE

 

FUNCTIE:

Voor de afdeling Finished Products zijn we op zoek naar een Medewerker Customer Service die mede verantwoordelijk is voor de gehele logistieke en administratieve afhandeling van de afdeling.

 

·         Je onderhoudt contacten via telefoon, email, EDI en/of fax, met klanten en leveranciers, zodat klanten op tijd de juiste artikelen voor de juiste prijs geleverd krijgen.

·         Je verzorgt de logistieke en administratieve afhandeling van orders, zowel intern als extern, ter ondersteuning van de afdeling Sales Nederland, Export en Private Labels, zodat klanten op tijd de juiste artikelen voor de juiste prijs geleverd krijgen.

·         Je informeert en werkt samen met de Sales verantwoordelijke m.b.t. de status van de orders en levertermijnen zodat de afdeling Sales de juiste informatie heeft.

·         Je draagt zorg voor periodieke rapportages (kwantitatief én kwalitatief), volgens vaste regels en procedures, zodanig dat het management optimaal geïnformeerd is over de huidige en komende (financiële) stand van zaken en, indien nodig, tijdig bijsturingmaatregelen kan nemen.

·         Je neemt klachten van klanten in behandeling zodat corrigerende en preventieve maatregelen geïnitieerd kunnen worden.

 

WAT BRENG JE MEE:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

·         Kennis van de Franse taal is een pré

·         MS Office

·         Ervaring op een back-office afdeling van een verkoop organisatie is een pré

·         Je bent klantgericht en hebt een heldere telefoonstem

·         Je hebt doorzettingsvermogen en een pro-actieve instelling

 

WAT BIEDEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE?

  • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving, waar geen enkele dag hetzelfde is met mogelijkheden tot ontwikkeling.

·         Werken in een informele, enthousiaste werkomgeving, met gemotiveerde en getalenteerde collega's

·         Een open bedrijfscultuur waar klantgericht denken bovenaan staan.

·         Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

                                                                      

 

INFO: Kijk voor meer informatie op www.hollanddiervoeders.nl of neem contact op met Atie Ros, Manager Human Resources Tel: 078-6220622. Sollicitaties kunnen verstuurd worden aan jobs@groupdepre.com   

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie en het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers en interimmers wordt niet op prijs gesteld.